Futbol Lliga Pirineus

“El cap de setmana 15 d’octubre s’inicià la competició de la lliga Pirineus de Futbol 7. Per la present temporada estan inscrits quasi 29 equips de 9 escoles de futbol i centres escolars  del Pallars Jussà, Pallars Sobirà, l’ Alta Ribagorça, Val d’Aran i Ribagorça Aragonesa.

La Competició està organitzada pels Consells Esportius de les comarques pirinenques amb la col·laboració de la Diputació de Lleida dins el programa de l’Agrupació de Consells Esportius de Salut i Esport Escolar.

Durant els mesos d’octubre i novembre es jugaran diferents jornades i després de la campanya d’hivern (aproximadament 1 d’abril) es tornarà a la competició.

Aquest any s’implantà la TARGETA VERDA. Un programa adreça sobretot als esportistes, entrenadors i delegats dels diferents equips, on l’ arbitre podrà ensenyar targeta verda segons les bones actituds de tots. La millor escola o club amb més punts verds accedirà a un premi amb material esportiu (pilotes, conos, …) per premiar les seves bones actituts i valors positius dins i fora del camp.”][/tagline_box]

VEURE REGLAMENT LLIGA PIRINEUS – REGLAMENT PUNTS VERDS
VEURE CALENDARI 2016-17 VEURE PUNTS VERDS 2015-16

 

On es realitzaran les jornades:

1a, 2a i 3a JORNADA                               4a, 5a i 6a JORNADA

 

ELS RESULTATS:

1a JORNADA  –  detalls de la 1a JORNADA

EL BLOG DE LA LLIGA PIRINEUS DE FUTBOL 7

Si voleu veure tota la informació partit a partit, amb fotografies i resultats…. no us perdeu..:

BLOG de la LLIGA PIRINEUS!!