Promoció Escolar de Caiac

PECEP

Promoció Escolar de Caiac a les Escoles del Pallars Sobirà

L’ AEPallars i el Consell Esportiu treballem conjuntament per tal d’aconseguir una gran promoció de l’esport del Caiac, volem que aquest esport arribi a tots els ens i nenes de la Comarca i que puguin gaudir-lo amb un ambient organitzat, tranquil i segur.

Així doncs amb aquesta finalitat s’organitzen aquestes sessions de caiac, portades a cap per professionals de l’esport, on totes les escoles del Pallars estan invitades a participar-hi de manera gratuita.

Tant l’AEPallars com el Consell Esportiu del Pallars Sobirà creiem que tots els nenes i nenes de la comarca es mereixen l’oportunitat de provar aquest esport, el piragüisme d’aigües braves, identificatiu d’un territori que reuneix les característiques idònies per a la seva pràctica.

Aquestes sessions del PECEP es finalitzen amb una CURSA SOCIAL DE CAIAC EN AIGÜES TRANQUIL.LES, una trobada festiva entre tots els participants del Programa

Creiem que pels pares i mares és una gran ocasió per descobrir el medi i una oportunitat per veure la progressió dels vostres fills/es en aquest esport, dins el marc d’una trobada familiar primaveral.